У Києві розчистили набережну річки Либідь (ФОТО)

Комунальники показали, як змінилася територія

У Києві розчистили від зарослів набережну річки Либідь. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Плесо", передають "Коментарі".

Столичні комунальники привели до належного санітарного стану території вздовж річища річки Либідь. Роботи з благоустрою виконали працівники мобільної бригади служби утримання водних об’єктів комунального підприємства "Плесо". Зокрема, видалили зарослі на ділянці набережної річки Либідь поблизу вулиці Фізкультури. У КП "Плесо" додали, що роботи з благоустрою виконують у Києві планово на усіх балансових водних об’єктах комунального підприємства. 

Нагадаємо, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року. На території нового спорткомплексу будуть розташовані бігові й велодоріжки, локації для занять TRX, кросфітом, йогою та фітнесом. В парку також облаштують зони із тренажерами для силових і кардіотренувань й встановлять столи для настільного тенісу. Крім того, спортивний об’єкт матиме баскетбольні й футбольні майданчики, скеледром, скейт-парк і басейн із трампліном. Першою відкритою зоною майбутнього спортивного кластера став урбан-парк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що біля столичного озера Срібний Кіл створять сучасний парк загальною площею понад сім гектарів. Біля озера Срібний Кіл зараз проводять виїзні наради щодо планування розташування дитячих та спортивних майданчиків, а також зонування нової зони відпочинку. Парк біля озера Срібний Кіл буде розташований на земельних ділянках між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською.

Окрім того, у Києві на Осокорках триває будівництво парку "Прибережний" площею у 7,5 гектарів. Тут облаштовують зелену зону площею у понад два гектари. У парку є вихід до водойми та пляж.

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва добудували та відкрили урбан-парк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

27 серпня 2021, 22:30

в районе ЖД вокзала были заводи реки Лыбидь.Там барышень на лодках катали. Теперь бетон и трубы...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися