На Оболоні триває зачистка від нелегальних торгівельних споруд (ФОТО)

Біля метро "Мінська" демонтували кілька точок

В Оболонському районі Києва прибрали з вулиці кілька об’єктів незаконної торгівлі. Про це у своєму Facebook повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

За його словами, торговельні споруди, розташовані поблизу станції метро "Мінська", заважали пішоходам, а торгівлю в них вели продуктами харчування без жодних дозвільних документів. Демонтаж торговельних точок, де продукти продавали "з рук" провели працівники комунального підприємства " Київблагоустрій".

На вулиці Маршала Тимошенко, 12 прибрали торговельні ятки, дерев’яні піддони та очистили цю локацію від стихійної торгівлі, повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин. Він також зазначив, що придбані "з рук" фрукти, овочі та зелень не відповідають санітарним нормам, проте мешканці Києва часто ігнорують ці застереження, тому на Оболоні існують цілі осередки незаконної торгівлі. Депутат Київради закликав киян не купувати продукти в невстановлених місцях.

Раніше в Оболонському районі Києва прибрали з вулиць десятки пересувних об’єктів незаконної торгівлі. Комунальники демонтували на Оболоні близько 30 нелегальних автомобільних кафе та мобільних кав’ярень. 

Нагадаємо, що територія поблизу ринку "Юність", де тривав демонтаж торговельних точок, належить лікарні швидкої допомоги. Тут вже прибрали десятки незаконних споруд, планують провести роботи з благоустрою та висадити дерева.

Наприкінці серпня у Києві за тиждень знесли сто кіосків і незаконних споруд, з них найбільше — у Дніпровському районі столиці, а біля станції метро "Героїв Дніпра" комунальні служби провели демонтаж стихійного ринку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися