Парковий міст у Києві загорівся червоними вогнями (ФОТО)

Комунальники розповіли, в чому причина

У Києві парковий пішохідний міст через річку Дніпро світиться червоною ілюмінацією. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київміськсвітло".

Пішохідний міст, який з'єднує центр Києва з пляжами Труханового острова підсвітили червоними вогнями на честь Всесвітнього дня серця, який відзначають 29 вересня. Таким чином працівники КП "Київміськсвітло" доєдналися до заходів з привернення уваги до проблем серцево-судинних захворювань. Червона ілюмінація горітиме кожного вечора до 3 жовтня.

До Всесвітнього дня серця у Центрі громадського здоров’я МОЗ України розповіли про кілька чинників, які впливають на здоров’я. Серед негативних чинників — ожиріння, куріння, підвищений артеріальний тиск, цукровий діабет та низька фізична активність. Вони збільшують ймовірність розвитку серцево-судинних хвороб. Окрім того, на здоров’я серця впливає й харчування. Зменшити ризик серцево-судинних захворювань допоможуть кілька простих кроків — подробиці в нашому матеріалі

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та по всій Україні із 1 жовтня набуде чинності новий алгоритм отримання інсуліну хворими на цукровий діабет.

Нагадаємо, у Києві після введення "жовтого" рівня епіднебезпеки через зростання захворюваності на коронавірус посилили контроль за дотриманням карантинних обмежень. У столичній мерії нагадали, що із 23 вересня в усіх регіонах України та у Києві почав діяти "жовтий" рівень епідемічної небезпеки. 

Читайте також: Привілеї вакцинації під час локдауну: що треба знати киянам.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

30 вересня 2021, 09:00

Не загорелся, а засветился

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися