Стало відомо, коли остаточно відкриють Подільсько-Воскресенський міст

У КМДА розповіли про терміни остаточного відкриття Подільсько-Воскресенського моста

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв розповів про остаточні терміни відкриття повноцінного руху на Подільсько-Воскресенському мосту на Троєщину. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Київ".

Відомо, що після будівництва тунелів метро на Русанівських садах почнуть зводити насип, на якій розташують автотрасу моста. Далі розпочнуть будівництво першого етапу з'їзду з переправи.

Чиновник зазначив, що в 2022 році планується будівництво естакади від вулиці Оноре Де Бальзака на Троєщині для того, щоб ефективно користуватися Подільсько-Воскресенським мостом.

Нагадаємо, що раніше столична влада зробила важливу заяву по будівництву Подільсько-Воскресенського моста, який повинен з'єднати Троєщину і Воскресенку з Подолом. Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густелев.

За його словами, був затверджений новий проект будівництва переправи, який передбачає будівництво ще одного заїзду та з'їзду на Троєщині. Зміни допоможуть організувати більш зручне пересування. Чиновник зазначив, що документ передбачає зведення чергового з'їзду на вулиці Оноре Де Бальзака.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Читайте также