Майже всі співробітники скандального відділення поліції пройшли переатестацію

Поліціянти в Кагарлику пройшли переатестацію через повідомлення місцевої жительки про зґвалтування співробітниками поліції

Співробітники Кагарлицького відділення поліції Київської області пройшли переатестацію. Вона була призначена через заяву місцевої мешканки про зґвалтування поліцаями. Про це стало відомо з блогу адвоката Олени Сотник на "Українській правді".

Атестацію проходили 39 співробітників з 40 (один знаходиться на лікарняному). 38 осіб успішно пройшли випробування: шість поліцаїв заслуговують підвищення і тільки один підлягає звільненню від служби.

Раніше, 26-річна мешканка Кагарлика Неллі Погребицька звернулася до правоохоронних органів із заявою про те, що її побили та зґвалтували двоє поліціянтів у приміщенні Кагарлицького управління поліції. За даною підозрою затримали двох поліціянтів - Миколу Кузіа та Сергія Сулиму.

В результаті проведення службових розслідувань з лав поліції звільнено 5 осіб, включаючи 4 підозрюваних у справах зґвалтування і тортурах Неллі Погребицької та інших постраждалих.

Видання "Коментарі" розповіло, про винуватця ДТП через якого загинула сім'я. За словами його близьких, чоловік не раз фігурував у скандалах: то заснув голим і п'яним на лавці біля будинку, то відбив нирку дружині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися