У Києві на стадіоні можна зробити щеплення від коронавірусу

Пункт вакцинації відкриють на два дні

У Києві 31 жовтня та 1 листопада працюватиме пункт вакцинації від коронавірусу на території національного спортивного комплексу "Олімпійський". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на повідомлення Міністерства охорони здоров’я України.

За даними відомства, кожен охочий зможе безкоштовно зробити щеплення від COVID-19 на території НСК "Олімпійський". У неділю, 31 жовтня, пункт вакцинації працюватиме з 10:00 до 17:00. Зробити щеплення від коронавірусу у понеділок, 1 листопада, можна буде з 11:00 до 19:00.

У Міністерстві охорони здоров’я України наголосили, що усі вакцини сертифіковані. У відомстві гарантують їхню справжність, якість та умови зберігання. Зазначається, що у пункті вакцинації від коронавірусу на НСК "Олімпійський" будуть чергувати кілька мобільних бригад медичних працівників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Києва офіційно встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки через зростання рівня захворюваності на коронавірус. Режим набуде чинності о півночі 1 листопада. Посилення карантину до "червоного" рівня епідемічної небезпеки передбачає низку обмежень.

Нагадаємо, у Києві визначились з додатковими карантинними обмеженнями в разі потрапляння Києва до "червоної" зони небезпеки розповсюдження коронавірусу. Окрім того, столична влада підтримає представників малого та середнього бізнесу в разі впровадження "червоної" зони карантину. 

Читайте також, що на центральному автовокзалі Києва відкрили пункт вакцинації від коронавірусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися