Біля метро "Лівобережна" будуть стежити за стихійною торгівлею (ФОТО)

Нелегальних підприємців у МАФах також попередили

У Дніпровському районі Києва поблизу станції метро "Лівобережна" стежитимуть, щоб тут не було стихійної торгівлі та незаконних торгових точок. Про це повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

"Стихійка" розгорнулась вздовж тротуару і тут торгують чим завгодно: ось продають живу рибу, а поряд – вже шкарпетки й різноманітну спідню білизну. З МАФами теж ситуація не краща – у багатьох просто немає дозволу на торгівлю", — зазначив Трубіцин.

За його словами, під час виїзної наради щодо стихійної торгівлі на вулиці Євгена Сверстюка поблизу станції метро "Лівобережна" вуличні торговці просто тікали з товаром. Виїзна нарада відбулася спільно з поліцейськими та працівниками комунального підприємства "Київблагоустрій".

"Звернув на це увагу інспекторів з "Київблагоустрою", які мають прослідкувати, щоб не завтра і більше ніколи на вулиці Євгена Сверстюка не було стихійної торгівлі", — прокоментував оприлюднені у своєму Facebook світлини Трубіцин.

Депутат Київради також повідомив, що поблизу метро "Лівобережна" перевірять дозвільні документи в усіх МАФах. Немає документів — кіоск буде демонтовано, резюмував Трубіцин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві за тиждень знесли 134 незаконних споруди, з них найбільше — у Голосіївському районі столиці. Роботи з демонтажу виконували в усіх районах у Києва. Серед демонтованих незаконних споруд 51 локація сезонної торгівлі, дев’ять засобів пересувної торгівлі та 74 інших споруд. З загальної кількості 65 незаконних споруд прибрали у Голосіївському районі столиці.

У Деснянському районі Києва поблизу ринку "Юність", який нещодавно зачистили від незаконно встановлених торгових споруд, почалися земельні роботи. Як виглядає звільнена від МАФів територія зараз та які роботи там велись наприкінці жовтня — дивіться на відео з висоти пташиного польоту.

Окрім того, у столиці знесли кіоски біля Вигурівського ринку на Троєщині. Комунальники звільнили тротуар загальною довжиною 500 метрів та близько 100 квадратних метрів зеленої зони, яку власники кіосків незаконно заасфальтували.

Нагадаємо, на столичному Подолі провели перевірку Житнього ринку. Фасад Житнього ринку зафарбований графіті, а навколо розміщені "якісь незрозумілі кіоски та процвітає стихійна торгівля".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тетяна

17 листопада 2021, 11:24

А біля метро Святошин? Там ситуація не краще. Пройти неможливо - кругом торгівля чим завгодно.

Правдоруб

17 листопада 2021, 10:36

конченные мусоряки!!! люди хоть как-то выживали, а теперь фашисты нацисты совсем жизни не дают!!! за-то конченных торговых центров как грязи!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися