У центрі Києва на кілька днів обмежать рух тролейбусів

Киян та гостей столиці попередили про зміни в маршрутах

У Києві через капітальний ремонт обмежили рух на вулиці Льва Толстого та змінили маршрути курсування тролейбусів. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київпастрас", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, на кілька днів змінилися маршрути тролейбусів №3 та №9. З шостої години ранку суботи, 20 листопада, до шостої години ранку середи, 24 листопада, закрили рух тролейбусів по вулиці Митрополита Василя Липківського та вулиці Льва Толстого.

На час перекриття вулиць тролейбус №3 курсуватиме від Залізничного масиву до станції метро "Площа Льва Толстого". Тролейбус маршруту №9 — від міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) до станції метро "Площа Льва Толстого". Обом напрямкам для зручності пасажирів присвоїли номери 3-Д та 9-Д відповідно. Столичні комунальники також перепросили за тимчасові незручності.

Черговий етап капітального ремонту на вулиці Льва Толстого розпочали 15 листопада. Роботи виконують на ділянці між вулицями Жилянською і Саксаганського. Дорожники будуть працювати до 6 грудня. Під час ремонту рух транспорту на вулиці Льва Толстого обмежили

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосеОкрім того, у Києві через ремонтні роботи обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюють у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися