У Києві змінять маршрути автобусів та тролейбусів

Транспорт курсуватиме зі змінами через ярмарки

Киян та гостей столиці попереджають про зміни схеми руху громадського транспорту через проведення продовольчих ярмарок. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

Зміни в русі громадського транспорту у суботу, 20 листопада, стосуватимуться маршрутів автобусів №2, №6, №39 та №61, а також тролейбусів №34 та №37А. У неділю, 21 листопада, маршрут змінить автобус №31.

Продовольчі ярмарки у Києві цими вихідними відбудуться на вулицях Героїв Севастополя, Голосіївській. Марини Цвєтаєвої, Татарській, Йорданській та Лісківській.

Маршрути автобусів та тролейбусів змінили від початку ярмарок орієнтовно до шостої вечора. У "Київпастрансі" повідомили, як працюватимуть автобуси та тролейбуси за зміненими маршрутами:

— автобус №2 в напрямку руху до вулиці Шолуденка — від вулиці Булгакова до вулиці Академіка Каблукова за діючим маршрутом, далі — бульвар Вацлава Гавела (без заїзду на вулиці Академіка Каблукова та Героїв Севастополя) — вулиця Гарматна — проспект Перемоги до вулиці Шолуденка, в зворотному напрямку — за діючим маршрутом;

— автобус №6 від Дарницької площі до вулиці Милославської (без заїзду на вулиці Лісківську та Радунську);

— автобус №39 в напрямку вулиці Ракетної по трасі: проспект Голосіївський — проспект Науки — вулиця Лисогірська — вулиця Ракетна (селище Жовтневе), в зворотному напрямку — за діючою трасою руху;

— автобус №61 від залізничної платформи "Троєщина" до вулиці Милославської (без заїзду на вулицю Лісківську);

— тролейбус № 34 по трасі: станція метро "Мінська" — вулиця Маршала Тимошенка — проспект Героїв Сталінграда — проспект Степана Бандери;

— тролейбус № 37А від станції метро "Лісова" до вулиці Лісківської за діючою трасою руху, далі — по трасі маршруту № 37;

— автобус №31 від станції метро "Політехнічний інститут" до вулиці Багговутівської за діючим маршрутом, далі — вулиця Отто Шмідта — вулиця Татарська — вулиця Нагірна, далі — за діючим маршрутом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

21 листопада 2021, 13:15

Чтобы проехать в транспорте, нужно показать сертификат о прививке от короны, а для того чтобы на дорогах устроить бедлам под названием ярмарка, ничего не надо. Шикарно. Видимо на ярмарке корона не берёт!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися