Панорами осіннього Києва можна побачити з висоти (ВІДЕО)

Як виглядає столиця в один із туманних ранків

Київ чудовий у всі пори року, а насолоджуватися панорамами столиці не заважає навіть похмура погода. Як виглядає Київ одним туманним осіннім ранком на відео з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На кадрах видно, як туман окутав Південний міст і багатоповерхівки столиці. Дерева вкриті інеєм та нагадують скоріше не осінній, а зимовий ранок у столиці.

"Навіть у найсумніший день трохи відірвемося від сірих буднів і піднімемо погляд вище похмурого туману. Пару хвилин естетичної насолоди — туманного ранкового Києва", — прокоментував своє відео Сергій Мухлинін.

 

Блогер Сергій Мухлинін також показав, як у Дніпровському районі Києва тривають роботи зі зведення нового гіпермаркету мережі "Епіцентр". Як виглядає нова споруда, яка з’явиться на Березняках, можна подивитись на відео з висоти пташиного польоту.

Окрім того, у Києві відкрили Respublika Park — один із найбільших торгових центрів в Європі, який знаходиться на Великій окружній дорозі. На масштаби споруди можна подивитись з висоти пташиного польоту. Торговельно-розважальний центр Respublika Park відкрився у Києві на Теремках. Його загальна площа складає 300 тисяч квадратних метрів, з яких 135 тисяч квадратних метрів призначена під оренду.

Нагадаємо, у Києві тривають ремонтні роботи лінії швидкісного трамвая маршруту №1. Ремонтні роботи на лінії швидкісного трамвая виконують уздовж вулиці Симиренка. Реконструкцію трамвайних колій можна подивитись із висотиДивіться також відео, як у Києві виглядає Велика окружна дорога після ремонту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київрада виділила землю під будівництво ТРЦ біля метро "Лісова". Депутати Київської міської ради проголосували за передачу земельної ділянки на Броварському проспекті компанії "Женсан" з орбіти забудовника Вагіфа Алієва.

Дивіться також відео, де на одній із ділянок Подільського мосту призупинили будівництво.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися