У Дніпровському районі Києва змінили маршрути автобусів

Пасажирів попереджають про зміни

У Дніпровському районі Києва змінили два маршрути автобусів. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За інформацією підприємства, зміна руху автобусів обумовлена ремонтними роботами, які проводять на вулиці Шумського. За новими маршрутами курсуватимуть автобуси № 87 та № 108.

На час проведення дорожніх робіт автобуси маршруту № 87 скерували на вулицю Тичини. Маршрут автобусів № 108 організували по Дніпровській Набережній.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися