У Київській області почалися віялові відключення електроенергії

У яких містах є проблеми

У кількох містах Київській області почалися віялові відключення електроенергії. Про це під час Погоджувальної ради у парламенті заявила лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, передають "Коментарі".

За її словами, якщо чинна влада "не опуститься на землю і не почне бачити, що відбувається в країні, що відбувається з людьми", буде значно гірше, а відключення пов’язані з тим, що на склади не закачали необхідний об’єм газу та вугілля.

"Ви в курсі, що в країні почалися віялові відключення електроенергії? Ви ж говорили, що нічого не буде. 27 число — Біла Церква, Вишгород, Богуслав. Зараз — повідомлення з Херсонської області — вимкнута електроенергія. Одеса попередила про віялові відключення, і місто Харків склало певний протокол про відключення споживачів", заявила Тимошенко.

Віялові відключення електроенергії є наслідками "бездарного" управління країною, наголосила лідерка партії "Батьківщина".

До її виступу голова Верховної Ради Руслан Стефанчук нагадав, що в середу, 1 грудня, президент України Володимир Зеленський виступатиме перед парламентом із щорічним посланням. Голова держави розповість про внутрішнє і зовнішнє становище України.

Стефанчук поінформував, що у Києві у пункті вакцинації в готелі "Національний" з початку листопада зробили щеплення від коронавірусу понад півтори тисячі людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Київської області 30 листопада очікуються масові відключення електроенергії. Причиною називають проведення планових робіт та капітальні ремонти. 

Нагадаємо, заступник мера Києва Петро Пантелеєв розповів про райони Києва, де було найбільше проблемних питань щодо старту опалювального сезонуВін також поінформував, чи вистачить Києву ресурсів, щоб не підіймати тарифи на опалення для населення.

У Києві різко підвищили тарифи на опалення, однак подорожчання вартості тепла торкнулося тільки окремих категорій споживачів. Для більшості киян тариф залишиться незмінним. Ціни зросли для комерційних, бюджетних і релігійних організацій. Для побутових споживачів тарифи залишаться на торішньому рівні.

Читайте також, чому у Києві можуть повернути віялові відключення електроенергії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

30 листопада 2021, 05:57

Подождите, нам же рассказал гарант что все в стране есть все для спокойного прохождения зимнего сезона. Опять врет? Тогда зачем он нужен?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися