У трьох районах Києва розчистять річку Либідь

Що відомо про роботи з благоустрою

У Києві визначили підрядника для обстеження та розчистки русла річки Либідь у трьох районах столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на оприлюднену інформацію у системі ProZorro.

Замовником робіт з обстеження та розчистки русла річки Либідь у Солом’янському, Шевченківському та Голосіївському районах Києва виступає комунальне підприємство "Плесо". На це готові були витратити близько восьми мільйони гривень.

Тендер на пошук підрядника завершений 12 листопада. На аукціоні переможцем стало підприємство, зареєстроване у Миколаївській області, — ТОВ "Арсенал-Буд Монтаж". Підприємство має виконати замовлення за понад 7,8 мільйонів гривень. Договір на виконання робіт підписали 29 листопада. Завершити обстеження та розчистку русла річки Либідь мають до кінця року. Роботи мають провести на ділянці вiд вулиці Саперно-Слобiдськоi до урочища Лиса Гора.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі Києва у парку "Нивки" дві будівлі знаходяться у жахливому стані. Одна з таких споруд — "Зелений театр". Зараз будівля більше нагадує сюжет із фільмів жахів.

Мешканці Києва занепокоєні тим, що парк "Нивки" у Шевченківському районі столиці роками перебуває у вкрай занедбаному стані. На усій території парку "Нивки" розбиті доріжки, якими неможливо ходити. У будівлі, де раніше були квиткові каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття та різних відходів.

Нагадаємо, на столичній Оболоні почали відновлювати природне річище річки Почайна. З днища та з берегів вже частково підняли бетонні блоки. Під час розчищення річки Почайна проведуть археологічну розвідку. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, як у Дарницькому районі Києва на берегу водойми на Позняках провели демонтаж незаконних споруд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися