У Києві через мітинги посилили заходи безпеки (ФОТО)

Правоохоронці попередили громадян про обмеження та перевірки

У Києві у зв’язку із запланованими масовими акціями у центрі столиці, поліція посилила заходи безпеки. Про це йдеться у заяві Міністерства внутрішніх справ України, передають "Коментарі".

Центр Києва посилено охороняють працівники столичної поліції та військові Національної гвардії України. Сьогодні у центрі столиці заплановані кілька масових заходів, зокрема під адміністративними будівлями органів державної влади. На посилене чергування заступили й кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу. Заходи безпеки посилили на локаціях проведення масових акцій.

Перед початком акцій територію урядового кварталу перевіряють вибухотехніки. Окрім цього, поліцейські вибірково перевірятимуть речі учасників масових заходів, попереджають в МВС.

"У разі загострення ситуації, правоохоронці можуть обмежити доступ громадян на окремі території. Просимо з розумінням ставитися до посилених заходів безпеки, адже це необхідно для мирного проведення запланованих акцій", — йдеться в повідомленні.

Переміщення учасників заходів супроводжуватимуть правоохоронці. У зв’язку з цим можливе обмеження руху окремими вулицями в центрі Києва. На даний час у Верховній Раді розпочався виступ президента України Володимира Зеленського. Голова держави звертається до нації із щорічним посланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через масові заходи перекриють рух транспорту у центрі столиці. Через обмеження у перший день зими громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами.

Нагадаємо, у середу, 1 грудня, у Верховній Раді України відбудеться виступ президента Володимира Зеленського. Голова держави звернеться з щорічним посланням до нації. У столиці на цей день планують провести кілька мітингів та акцій протесту. Зокрема, раніше через ситуацію зі зривом спецоперації щодо затримання ПВК "Вагнер" активісти намагалися прорватися до Офісу президента, вимагали від Зеленського звільнити керівника ОП Андрія Єрмака та палили файєри на Майдані незалежності. Тоді організатори мітингу пообіцяли провести ще одну акцію протесту першого грудня. 

Читайте також, що напередодні голова МВС та учасники бойових дій на Донбасі закликали до мирних мітингів у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


hh

1 грудня 2021, 14:28

звернеться з щорічним посланням до нації --це, як і хло?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися