У Києві на Майдані вимагали відставки Зеленського (ФОТО)

Протестувальники рушили до Офісу президента України

У Києві учасники акції протесту озвучили свої вимоги, зібравшись на мітинг на Майдані Незалежності. Як передає кореспондент порталу "Коментарі", протестувальники вимагають відставки президента України Володимира Зеленського.

Основні вимоги учасників акції протесту у Києві — звільнити очільника Офісу президента Андрія Єрмака, оголосити позачергові вибори до Верховної Ради та відставка президента України Володимира Зеленського. Мітинг проходить під гаслом "Захисти Україну — зупини переворот".

Після протестів на Майдані учасники мітингу рушили до Офісу президента. Адміністративну будівлю посилено охороняють, а на передодні акції протесту тут почали монтувати ковзанку.

Вдень в урядовому кварталі протестували представники малого та середнього бізнесу зі всієї України. Під час акції протестів у Києві колони мітингарів супроводжували правоохоронці. Підприємці не згодні з ухваленими владою законами та вимагають повернути спрощену систему оподаткування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через масові заходи перекриють рух транспорту у центрі столиці. Через обмеження у перший день зими громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами.

Нагадаємо, 1 грудня у Верховній Раді України відбувся виступ президента Володимира Зеленського. Голова держави звернувся зі щорічним посланням до нації. У столиці на цей день планували провести кілька мітингів та акцій протесту. Зокрема, раніше через ситуацію зі зривом спецоперації щодо затримання ПВК "Вагнер" активісти намагалися прорватися до Офісу президента, вимагали від Зеленського звільнити керівника ОП Андрія Єрмака та палили файєри на Майдані Незалежності. Тоді організатори мітингу пообіцяли провести ще одну акцію протесту першого грудня. 

Читайте також, що напередодні голова МВС та учасники бойових дій на Донбасі закликали до мирних мітингів у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Стас

2 грудня 2021, 06:54

ЗРАДНИКИ-ЗЕЛЕНСЬКИЙ Є ЗЕЛЕНИЙ БАРИГА ОФШОРНИЙ! ВІН НЕ ТІЛЬКИ МАВ ОФШОРИ, А І ВІДМИВАВ ЧЕРЕЗ НИХ КОШТИ ЯКІ ЙОМУ ПЛАТИВ КОЛОМОЙСЬКИЙ (ВКРАДЕНІ І ВИВЕДЕНІ 5,5 МЛПД З ПРИВАТБАНКУ). ТІЛЬКИ ДУРНІ І ДЕБІЛИ МАЮТЬ СУМНІВИ. ВЛАДА НА ЧОЛІ З ЗЕЛЕНСЬКИМ Є МАФІЯ-ОЗГ(ОРГАНІЗОВАНА ЗЛОЧИННА ГРУПА) ПІД КЕРІВНИЦТВОМ БЕНІ-КОЛОМОЙСЬКОГО. ЗЕ КЛОУН ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЗІ СВОЇМ КРЕМЛІВСЬКИМ ЄРМАКОМ, СБУШНИМ БАКАНОВИМ І ШЕФІРАМИ І ДРУГИМИ "СЛУГАМИ НАРОДУ" ПРИ ВЛАДІ -Є ЗРАДНИКАМИ УКРАЇНИ ТА УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ. ВОНИ-СУКИ, НІ ОДНОГО ДНЯ НЕ БУЛИ НА ВІЙНІ З РОСІЄЮ І НЕ МАЮТЬ НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ ДО ЗАХИСТУ ЦІЛІСНОСТІ УКРАЇНИ. ВОНИ, В ТОЙ ЧАС КОЛИ НАШІ ВОЇНИ ЗАХИЩАЛИ УКРАЇНУ, ТІЛЬКИ ТО І РОБИЛИ ШО НАСМІХАЛИСЯ З УСЬОГО УКРАЇНСЬКОГО!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися