У Києві ліквідують наслідки негоди та крижаного дощу (ФОТО)

У столиці дерева падали на вулиці, дороги та на автівки

Столичні комунальники продовжують ліквідувати наслідки негоди та крижаного дощу у Києві. Де вже прибрали повалені дерева, повідомили у Департаменті муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

Лише за добу київські комунальники прибрали повалені дерева на десяти локаціях у столиці. Два дні поспіль у Києві дерева від негоди падали на вулиці, проїжджу частину та на автівки. Ліквідація наслідків негоди триває, а десяток локацій вже прибрали, зазначили у мерії столиці.

Дерева від сильного вітру падали, зокрема, на Мінському проспекті, вулицях Богдана Гаврилишина, Пушкінській, Ушинського та інших. На вулиці Багговутівській дерево впало на будівлю, а на провулку Лабораторному — на автомобіль. У мерії Києва оприлюднили світлини робіт з ліквідації наслідків негоди та повідомили, що столичні рятувальники продовжують відпрацьовувати виклики.

Нагадаємо, у Києві 8 та 9 грудня на дорогах була ожеледь і крижаний дощ, а через негоду повалено багато дерев.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у лісовій частині Національного комплексу "Експоцентр Україна" площею понад 14 гектарів до кінця року триватиме планова санітарна рубка дерев. Тут ліквідують дерева вражені бактеріальним раком стовбура та скелетних гілок, стовбуровими шкідниками або гнилизною різного ступеня. Тим часом у Київській області місцеві громади обурені планами вирубки лісу заради будівництва Великої окружної дороги.

Читайте також, чому під Києвом заради забудови знищили ліс.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися