У Києві з’явиться новий зручніший маршрут транспорту (СХЕМА)

Що може змінитися для пасажирів у столиці

Киянам пропонують замінити маршрут, який курсує від Виноградаря до залізничного вокзалу "Південний", на продовжений. Про це розповів заступник мера Києва Костянтин Усов, передають "Коментарі".

Це вже п’ята пропозиція зі зміни маршрутів від столичної влади, яку оприлюднили для обговорення з громадськістю. Замінити пропонують маршрут №465 на продовжений №465д. Як  аргументи відмови від маршруту №465, по-перше, те, що він не доїжджає до Солом’янки, тому мешканцям Нивок і Виноградаря треба пересідати на інші види транспорту. По-друге, маршрут №465 не охоплює Мостицький масив і його околиці, які активно забудовуються.

"Пропонуємо замінити чинний маршрут №465, що нині пролягає від Виноградаря до залізничного вокзалу "Південний", на продовжений №465д від Мостицького масиву до Солом’янської РДА по вулиці Святослава Хороброго", — заявив заступник голови мера Києва.

Новий маршрут №465д охопить масив Олександрівська слобідка по вулиці Кривоноса, де відсутній громадський транспорт, із залізничним вокзалом, червоною лінією метро, Нивками. Окрім того, цей маршрут стане доступнішим для мешканців Виноградаря, Вітряних гір і сусідніх новобудов. Також  він доповнить теперішні маршрути № 455 та № 518.

"Потенційно № 465д можна продовжити до аеропорту "Жуляни" та залізничної станції "Київ-Волинський", — додав Усов.

У попередній пропозиції киянам пропонували обговорити реорганізацію двох маршрутів громадського транспорту у столиці, а саме — скоротити маршрути № 234 та № 242У Києві планують змінити маршрути № 166 та № 539. Маршрут № 166 пропонують замінити на новий — № 236, який рухатиметься до метро "Лукянівська" від Гостомельської площі.

Ще один новий маршрут № 539к може з’явитися замість чинного №539. Наразі автобуси курсують від вулиці Ракетної до центрального залізничного вокзалу Києві. Їх планують скоротити до станції метро "Дружби народів".

Тим часом столичній владі пропонують створити короткий трамвайний маршрут із Відрадного до станції метро "Берестейська".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянам пропонують обговорити проєкт реорганізації маршрутів у столиці. У Києві планують змінити маршрут №546. Зараз він курсує від вулиці Луценка (Теремки-2) через станцію метро "Виставковий центр" до "Дружби народів".

Джерело: https://t.me/usov_ua/259


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виноградарець

21 грудня 2021, 00:55

Хотілося б маршрутку з Виноградаря через Білицьку, бо їхати 4 км., але з пересадками. Навіть ці 4км. не можуть забезпечити транспортом, а на маршрути через весь Київ замахнуться. Кумедні))

Александр

20 грудня 2021, 05:50

429, 518, 465-д и тд., то есть те маршруты, что ходят или будут ходить с интервалом в 30 и более минут должны быть с jps - навигацией, а иначе до пи***ды все эти новые и старые маршруты!!!!!!

Богдан

19 грудня 2021, 22:14

Ганьба! Зе ганьба Коли всі кричали що проти тебе я кричав що він з простого народу а потім я почав кричати за зеленського хоча тепер шкодую

Богдан

19 грудня 2021, 22:06

Якщо обичні маршрутки їдуть час і більше то нові от полтора часів

Наталья

19 грудня 2021, 20:50

А чому би не продовжити маршрут 47 автобусу,з м.Нивки до м.Лук'янівка.В ранці забиті тролейбуси 16 і 23.Сісти в тролейбус не можливо.

Алла

19 грудня 2021, 17:08

Складається таке враження, що найголовніше завдання нашого міського керівництва-це зробити все можливе і неможливе, щоб ускладнити життя містянам. Якби вони самі користувалися міським транспортом,то такі бредові ідеї не з'являлися в їхніх світлих головах! Чому не можна просто відкрити новий маршрут, з Мостицького масиву! До чого тут 456 маршрут, який перевозить людей з Вітряних гір, приватного сектору і з Виноградаря! Цим же маршрутом користуються і жителі Варшавських !Ви серьозно?! Скільки тисяч пасажирів додалось завдяки новим забудовам, а їм 465 маршрут спокою не дає!Просто жах якийсь, страшно уявити, яким способом потрібно буде добиратись людям на роботу і з роботи. Немає коштів, щоб відкрити новий маршрут? То потрусіть свої кармани, та спитайте у тих, хто на виділених для будівництва метро мілліонах вирішив поправити своє матеріальне становище! Обуренню немає меж, звичайні містяни знову повинні за когось розплачуватися. Ганьба!!

Людмила

19 грудня 2021, 16:54

А що планується покращити на автобусному маршруті 23 (Кільцева дорога)? Комунальних автобусів мало. Маршрутки жахливі. Всі один на одного кашляють. В годину пік, особливо вранці, сісти в автобус дужже важко.

Виноградарець

19 грудня 2021, 12:08

Маршрутку 228 вже прибрали, 437 дочекатися не реально (краще б прибрали її). Проїхати 6 зупинкизупинок з Межової або 17 мікрорайону до вул.Виговського (раніше маршала Гречка) можна або з пересадками (кожна пересадка 10 грн.), або на маршрутках 455 та 465, які завжди "забиті" так, що за три зупинки від кінцевої уже влізти не можна. Якщо ще й цей маршрут забрати, то з Виноградаря можна буде вибратися тільки пішки. Доцільним буде лише запуск нового окремого маршруту.

Женя

19 грудня 2021, 09:21

Верните маршрут Кибцентр - метро Дорогожичи через Севастопольскую площадь и Караваевы дачи, а также продлите 91 маршрут до Кибцентра от Позняковили даже Харьковской. И откройте, наконец, новый автовокзал на Теремках.

Вася шумский

19 грудня 2021, 05:54

Замечательная идея 3в 1 мечта любого Виноградаря

Андрій

18 грудня 2021, 21:22

В жодному разі! Не можна цього робити! Якщо вам кортить, створіть ще один маршрут

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися