Під Києвом через будівництво естакади постійні затори (ВІДЕО)

Розв’язку будують поблизу населеного пункту Віта-Поштова

Під Києвом тривають будівельні роботи зі зведення транспортної розв’язки поблизу населеного пункту Віта-Поштова. Як виглядає інфраструктурний об’єкт з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Через будівельні роботи, які тривають у населеному пункті Віта-Поштова, на трасі "Київ – Одеса" утворюються затори. На цій локації ведуться земельні роботи. Рух транспорту частково обмежений. На трасі працює важка будівельна техніка. Будівельні роботи поблизу села Віта-Поштова розпочали у вересні.

Загалом на під’їзді до столиці зараз будують три транспортні розв'язки. Дві з них — на трасі "Київ — Одеса" у Чабанах та Віта-Поштова. Ще одну естакаду зводять на трасі "Київ — Чоп" поблизу населеного пункту Стоянка. Як виглядає будівництво естакади поблизу Віта-Поштова можна подивитись на відео з висоти та в деталях.


Голосіївський район Києва є однією з найкритичніших локацій щодо транспортної завантаженості. Зокрема, це виїзд зі столиці до Чабанів. Саме тому столична влада планує побудувати тут дві естакади, щоб розвантажити траси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з транспортною розв’язкою.

Нагадаємо, у столиці триває будівництво пішохідного мосту на Оболонь. Які роботи вже виконали можна подивитися на відео з висоти.

Читайте також, чому у Києві можуть змінити маршрути транспорту з лівого на правий береги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися