У Києві відновили роботу систему придбання квитків на транспорт

Пасажирів запевнили, що збої усунені

У Києві усунули технічні проблеми транспортного сервісу з купівлі квитків на метро та інший транспорт. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Головний інформаційно-обчислювальний центр", передають "Коментарі".

За даними підприємства, система оплати проїзду у громадському транспорті столиці вже працює в штатному режимі. Причини збоїв, які могли виникнути при купівлі квитків для проїзду в громадському транспорті, повністю усунені, запевнили пасажирів.

"Наразі придбати QR-квиток та поповнити транспортну картку можна у застосунку "Київ Цифровий", в автоматах самообслуговування та в касах метрополітену, як зазвичай. У комунальному підприємстві перепрошують за незручності", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві стався технічний збій у транспортного сервісу з купівлі квитків на метро та інший транспорт. Через це придбати квитки було тимчасово неможливо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві планують замінити маршрут, що курсує від станції метро "Почайна" до станції метро "Нивки" . Замінити пропонують маршрут №410 на продовжений №419. Киянам також пропонують замінити маршрут від Виноградаря до залізничного вокзалу "Південний" продовженим.

У попередній пропозиції киянам пропонували обговорити реорганізацію двох маршрутів громадського транспорту у столиці, а саме скоротити маршрути №234 та №242 . У Києві планують змінити маршрути №166 та №539 . Маршрут №166 пропонують замінити на новий — № 236, який рухатиметься до метро "Лук'янівська" від Гостомельської площі.

Ще один новий маршрут №539к може з'явитись замість існуючого №539. На даний час автобуси курсують від Ракетної вулиці до центрального залізничного вокзалу Києва. Їх планують скоротити до станції метро "Дружби народів".

Тим часом столичній владі пропонують створити короткий трамвайний маршрут із Відрадного до станції метро "Берестейська" .

Читайте також, що у Києві змінять маршрути транспорту на Оболоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися