У Києві готують реконструкцію бульвару на Мінському масиві

Оголошено тендер на пошук підрядника

В Оболонському районі Києва зроблять капітальний ремонт бульвару житлового масиву Петра Калнишевського. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

На оновлення та благоустрій бульвару на Мінському масиві оголосили тендер. Замовником послуг виступає комунальне об’єднання "Київзеленбуд". За капітальний ремонт з облаштуванням зони відпочинку готові заплатити понад 13 мільйонів гривень.

За ці кошти на бульварі житлового масиву Петра Калнишевського підрядник має оновити тротуари, облаштувати памп-трек і велосипедний паркінг, встановити столи для гри у шахи з лавами й озеленити територію. Тут висадять сотні дерев і тисячі кущів. Роботи повинні бути виконані до кінця 2022 року. Аукціон запланований на 24 січня.

Окрім того, у Києві на Троєщині побудують одну з найбільших зон відпочинку. Над створенням нового сучасного паркового комплексу працювали весь минулий рік. У результаті роботи з’явився попередній ескізний проєкт зони відпочинку, яку облаштують вздовж вулиці Миколи Закревського. Родзинкою паркового комплексу стануть фонтани на воді з кольоровою підсвіткою та спеціальними оглядовими майданчиками.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві цього року відбудеться багато позитивних змін у сфері благоустрою територій. У столиці відкриють багато парків, скверів і зон відпочинку.

Нагадаємо, під Києвом відкрили неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг. Нова локація розташована у селі Хотянівка у Вишгородському районі Київської області. Подробиці — у нашому матеріалі.

Дивіться також фото, як у Києві територія Сирецького дендропарку перетворилась на казкову засніжену локацію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися