Як виглядає засніжений Оболонський проспект із висоти (ВІДЕО)

На кадрах — панорами Києва з автостанцією на Героїв Дніпра

На панорами Києва в Оболонському районі та на автостанцію на Героїв Дніпра можна подивитися з висоти. Нове відео оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

"Просили політати, подивитись. Заїхав на дозвіллі подивитися з висоти на Оболонський проспект. Автостанція Героїв Дніпра. Автовокзал, автостанція знаходиться у Києві за адресою: Оболонський, 52, біля метро "Героїв Дніпра", Оболонський район", — прокоментував автор відео.


Блогер Сергій Мухлинін зробив кілька цікавих повітряних екскурсій до депо Київського метрополітену — "Дарниця" й "Оболонь". На відео з висоти можна побачити, як виглядають ці об’єкти взимку. Дивіться також відео, як виглядає Подільське трамвайне депо у променях заходу сонця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Подільському мосту триває будівництво метро поблизу Русанівських садів. Дивіться відео, як виглядає будівництво метро на ТроєщинуУ Києві також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітену на житловий масив Виноградар. Як виглядав інфраструктурний об’єкт у грудні, також можна подивитися з висоти.

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися