В аеропорту "Бориспіль" оштрафували хитрих іноземців (ВІДЕО)

Подробиці розповіли українські прикордонники

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземні громадяни намагалися потрапити з України до Європи за підробленими документами. Про це розповіли у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними відомства, підроблені документи виявили під час повторної перевірки пасажирів авіарейсу до Польщі. Троє громадян Узбекистану намагалися вилетіти з аеропорту "Бориспіль" з підробленими паспортами Болгарії до Варшави. У документах іноземців були замінені сторінки з персональними даними.

Прикордонники з’ясували, що за справжніми паспортами громадяни Узбекистану мали зареєструватися на авіарейс до Туреччини. Однак замість того, щоб вилетіти до Анкари, іноземці попрямували на рейс до Варшави вже з підробленими паспортами.

Порушники повідомили, що підроблені документи придбали в Україні за 12 тисяч доларів. Про ці факти прикордонники поінформували поліцію, а іноземцям доведеться сплатити штраф за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Підроблені документи у них вилучили.

Окрім того, у прикордонній службі розповіли подробиці інциденту у міжнародному аеропорту "Бориспіль", коли іноземець намагався дати хабар прикордонниці, щоб потрапити в Україну. Днями громадянин Індії прибув в аеропорт "Бориспіль" з Об’єднаних Арабських Еміратів. Під час перевірки пасажирів авіарейсу з Шарджі 26-річний чоловік спробував підкупити інспекторку прикордонного контролю за тисячу доларів. Ці гроші конфіскували до держбюджету. Іноземцю заборонили в’їзд до України на три роки. Окрім того, індієць має сплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лише за добу у міжнародному аеропорту "Бориспіль" українським прикордонникам пропонували сотні доларів хабарів. Один з випадків стався за участю громадянина Непалу, який також прибув в Україну авіарейсом з ОАЕ. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни) не пропустили в Україну російську модель і на три роки заборонили в’їзд росіянину, який виявився гітаристом російського рок-гурту "Город 312". 

Читайте також, що в аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися