На Київському морі навчатимуть безпеці на воді

Захід присвятили святкуванню Водохреща

На пляжі Київського моря відбудуться навчання з безпеки на воді, присвячені святкуванню Водохреща. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області.

Рятувальники Київщини навчатимуть українців безпеці на водних об’єктах у вівторок, 18 січня. Захід розпочнеться об 11:00 на Київському морі на місцевому пляжі Вишгороду. У навчаннях візьмуть участь рятувальники, водолази, фахівці Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, медики та представники релігійних конфесій.

Учасникам навчань водолази продемонструють як треба діяти, якщо людина провалилася під кригу та як допомогти постраждалому вибратися на берег за допомогою підручних засобів. Медики навчать як діяти в разі переохолодження, адже купання у крижаній воді може бути небезпечним. Навчатимуть громадян на пляжі "Тюлень". До заходів також запросили представників ЗМІ.

У Києві підготували низку місць для купання в ополонці на свято Водохреща, яке традиційно святкують 19 січня. На столичних водоймищах обладнають п’ятнадцять місць, де кияни та гості столиці зможуть скупатися на свято. Головною локацією для хрещенських купань буде пляж "Дитячий", розташований на території Гідропарку. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області відкрили новий парк для зимового відпочинку. Це ідеальне місце для катання на сноутюбах, розташоване у селі Хотянівка.

Нагадаємо, у Києві планують відновити рух річкового пасажирського транспорту на Дніпрі. Цього року можуть запустити теплоходи з Києва до Чорнобиля, Канева та інших міст.

Читайте також, як капітан з Києва вперше привів вітрильну яхту до Антарктиди.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися