У Києві вимагатимуть запровадження санкцій проти Мураєва та телеканалу "НАШ"

В українській столиці вимагатимуть запровадження санкцій проти Євгена Мураєва та каналу "НАШ"

В українській столиці активісти вимагатимуть запровадження санкції Ради національної безпеки та оборони проти екснардепа від "Партії регіонів" та "Опоблоку" Євгена Мураєва та телеканалу "НАШ". Про це стало відомо з анонсу, опублікованого у соціальній мережі Facebook.

Активісти заявляють, що телеканал "НАШ" є знаряддям російської пропаганди в Україні, а Євген Мураєв, який є фактичним власником каналу, працює на інтереси Москви. Зазначається, що робота каналу є особливо небезпечною зараз, коли існує загроза масштабного вторгнення Росії.

Акція відбудеться 2 лютого під редакцією телеканалу на вулиці Жилянській, 101-а о 19:00. Також активісти вимагатимуть ухвалення законів про колабораціонізм і відповідальність за заперечення російської агресії проти України.

Нагадаємо, що у Києві 4 жовтня ведуча телеканалу "НАШ", який належить екснардепу від "Партії регіонів" та "Опоблоку" Євгену Мураєву, потрапила у ДТП. Йдеться про Анастасію Гусарєву. Про це вона розповіла в етері згаданого телеканалу.

За її словами, вона їхала на зелений сигнал світлофора, коли в її автівку врізався водій автомобіля Toyota. Гусарєва зазначила, що винуватець хотів втекти з місця ДТП, проте його заблокував таксист. На місце події прибули дві машини поліції. Водій не мав при собі документів і відмовлявся називати своє ім'я. Вона також зазначила, що коли чоловік знімав маску, то від нього відчувався явний запах алкоголю.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Читайте также