Мешканці Троєщини та Виноградаря скаржаться на перевізників

До столичної влади звернулися з петицією

У Києві мешканці невдоволені роботою перевізника на популярному маршруті "Виноградар — Троєщина" № 180. Про це йдеться у петиції, розміщеній на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

Автор петиції Наталія Міловська наголосили, наскільки важливим є маршрут №180 для мешканців житлових масивів Троєщина та Виноградар. Вона також зазначила, що, крім маршруту №180, немає дублюючого транспорту.

"Перевізник нехтує своїми обов'язками, надав замало транспорту для такого довгого маршруту. Люди вимушені чекати на маршрутку до 30 хвилин у будні, а у вихідні дні – до години! У години пік маршрутні автобуси заповнені так сильно, що люди з дверей випадають! І це у час пандемії коронавірусу, коли потрібно тримати дистанцію!" — обурюється автор петиції.

На перевізника кияни скаржаться масово, тому Міловська вирішила створити петицію до столичної влади. У документі вимагають передати маршрут № 180 більш відповідальному перевізнику.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві почали працювати п’ять нових маршрутів автобусів під номерами — №22, №36, №50, №57 та №105. З них три дублюють схеми курсування маршруток. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві планують замінити маршрут, який курсує від станції метро "Почайна" до станції метро "Нивки". Замінити пропонують маршрут №410 на продовжений №419. Киянам також пропонують замінити маршрут від Виноградаря до залізничного вокзалу "Південний" на продовжений.

Ще один новий маршрут № 539к може з’явитися замість чинного №539. Наразі автобуси курсують від вулиці Ракетної до центрального залізничного вокзалу Києві. Їх планують скоротити до станції метро "Дружби народів".

Тим часом столичній владі пропонують створити короткий трамвайний маршрут із Відрадного до станції метро "Берестейська".

Читайте також, що у Києві змінять маршрути транспорту на Оболоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися