На Пейзажну алею та київські пагорби можна подивитись з висоти (ВІДЕО)

Як виглядає ця туристична локація взимку

На панорами зимової столиці в районі Пейзажної алеї та на київські пагорби у Печерському районі Києва можна подивитись з висоти. Відео цієї туристичної локації оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

У дописі до оприлюднених кадрів автор відео зазначає, що в районі Пейзажної алеї зносять гаражі. "Тут затіяли знесення гаражів. Вибірково. Сподіваємось, що це "дуже приваблива черга реконструкції з арт-об'єктами, паркінгом, дитячими та спортивними майданчиками", яку пообіцяв мер Києва у своєму звіті за минулий рік. А не черговий ЖК/ТРЦ", — прокоментував відео Сергій Мухлинін.


Окрім того, у Печерському районі Києва планують провести капітальний ремонт сходів до Паркової дороги від вулиці Івана Мазепи. Для пошуку підрядника провели тендер. Вартість проєкту оцінюють у понад 5,8 мільйонів гривень. Аукціон відбувся 17 січня. У торгах брали участь два учасники. Проте через тиждень обидві пропозиції відхилили. Новий тендер на виконання реставрації та капітального ремонту сходів до Паркової дороги поки що не оголосили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Райдужному масиві у місці, де має проходити дорога із Подільсько-Воскресенського мосту, збудували парк. Як виглядає нова локація для відпочинку — дивіться на відео.

Нагадаємо, на Троєщині побудують одну з найбільших зон відпочинку із фонтанами на воді. Над створенням нового сучасного паркового комплексу працювали весь минулий рік. У результаті роботи з’явився попередній ескізний проект зони відпочинку, яку облаштують вздовж вулиці Миколи Закревського. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, що у столиці відкриють багато парків, скверів і зон відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися