"Київводоканал" подякував жителям столиці - знаємо за що

Київводоканал опублікував дані про рівень оплат за воду

Кияни демонструють високий рівень соціальної відповідальності. Це відзначили в одному з підприємств життєзабезпечення міста. Так, згідно з інформацією "Київводоканалу", рівень оплати за їхні послуги в липні склав 99%. Про це повідомляє прес-служба "Київводоканалу".

"Дякуємо киян, які вчасно сплачують за спожиті послуги, адже єдиним джерелом надходження коштів для нас є платежі населення. Саме ці кошти дозволяють нам забезпечувати безперервні процеси з підготовки питної води, очищення стоків, ремонту мереж і обслуговування обладнання", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що раніше "Київводоканал" заявляв про борг киян перед компанією - в липні сума заборгованості становила 596 млн грн.

Як повідомляв портал "Коментарі", за останній квартал жителі столиці підвищили рівень оплати за послуги та активніше почали розраховуватися з боргами, які накопичилися в опалювальний період. Міська влада подякувала жителів міста за відповідальне ставлення до оплати послуг, оскільки це дозволяє комунальним підприємствам працювати стабільно, своєчасно оплачувати енергоносії, виплачувати заробітну плату та інше.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися