На Троєщині розпочали ямковий ремонт доріг (ФОТО)

На яких локаціях роботи вже виконали

На Троєщині виконали поточний ямковий ремонт на декількох вулицях та привели до ладу тротуари. Про це розповіли у Деснянській районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Напередодні весни працівники комунальної корпорації "Київавтодор" розпочали ручне та механізоване прибирання, а також ямковий ремонт доріг у Деснянському районі столиці. Протягом тижня столичні комунальники відремонтували покриття на кількох аварійних та небезпечних ділянках. Загальна площа відремонтованих доріг на Троєщині склала понад 400 квадратних метрів.

Дорожники оновили покриття на вулицях Драйзера, Кіото, Цвєтаєвої, Біломорській, Закревського, Данькевича, Хоткевича, Лаврухіна, Путивльській, Кубанської України, Милославській, Електротехнічній, Червоноткацькій, а також на проспектах Маяковського та Лісовому. Окрім того, на вилицях Кіото, Драйзера та Хоткевича відремонтували девять зливоприймачів, а на проспекті Лісовому та вулиці Електротехнічній — два оглядових колодязя.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва дорога поблизу Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України знаходиться в жахливому стані та потребує ремонту. Рятувальники просять столичну владу провести ремонт та забезпечити належне утримання ділянки автомобільної дороги між Мінським проспектом та вулицею Центральною

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочнеться реконструкція трамвайної лінії від вулиці Милославської до Дарницького залізничного вокзалу. Вартість проєкту оцінюють у майже 760 мільйонів гривень. Подробиці — у нашому матеріалі.

Крім того, у Києві збудують дорогу з житлового масиву ДВРЗ на Броварський проспект, щоб розвантажити вулицю Алма-Атинську. Вартість будівельних робіт становить майже 435 мільйонів гривень.

Читайте також, що у столиці розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися