У столиці зносять будівлю заводу "Київгума" заради забудови (ВІДЕО)

Дивіться повітряну екскурсію над Деміївською площею

У Києві під час повітряної екскурсії над Деміївською площею можна подивитись, що відбувається з заводом "Київгума" та як виглядають Київський пивзавод №1 та ринок "Деміївський". Нові кадри з висоти пташиного польоту зробив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор відео нагадав, що ЗАТ "Київський пивзавод №1" раніше працював у галузі харчової промисловості України. Підприємство розташоване у Голосіївському районі Києва поблизу Деміївської площі. Фактично цей завод припинив випускати продукцію у 2003 році, а у 2009 році його визнали банкрутом.

"Нещодавно закрили ринок Деміївський. Нежитлові будівлі Деміївського ринку на вулиці Ізюмська, 1 незабаром "реконструюють" під багатофункціональний висотний комплекс. В рамках будівництва ЖК Riverdale на місці заводу "Київгума" у своє історичне русло буде повернуто річку Совку. ЖК неподалік станції метро “Деміївська” включатиме: п'ять секцій заввишки 25 поверхів", — прокоментував відео Сергій Мухлинін.

Блогер додав, що будівництво нового житлового комплексу передбачає також 47 секцій заввишки від шести до 16 поверхів, парки та сквери, підземний паркінг, зону для прогулянок, відкриття дитячого садка та школи, а також спортивні клуби, офісні та торгові приміщення й безоплатний літній басейн на базі річки Совка.


Окрім того, у Голосіївському районі Києва на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") знесли павільйон №19, на місці якого будуватимуть Президентський університет.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що київський міський голова Віталій Кличко відповів на петицію щодо знесення торгового центру "Полярний" заради будівництва п’яти житлових багатоповерхівок. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві місцеві мешканці виступали проти знесення Деміївського ринку заради зведення чергового житлового комплексу. Про це йшлося у відповідній петиції до столичної влади. Автор петиції наголошував, що ринок Деміївський має попит серед мешканців Голосіївського та прилеглого Печерського району Києва. Особливо часто тут робили покупки пенсіонери та малозабезпечені кияни.

Читайте також, що у Києві у відповідь на чисельні скарги киян перевірять орендарів і розірвуть договори на землю з тими, хто використовує земельні ділянки не за цільовим призначенням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Хотеликаклучше

23 лютого 2022, 10:29

Кажется "какая ерунда, одной киевгумой меньше, подумаешь..." Клизма - не только игрушка для взрослых развлечений, клизма, как медицинская процедура не утратила своего значения несмотря на многовековую историю... а если короче, то знакомое нам резиновое изделие исчезает, как изделие завода КИЕВГУМА А китайцы красят яйца (в том числе и клизмы), образовавшуюся пустоту на международном рынке медицинских изделий заполняют китайскими резинолатексными или силиконовыми товарами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися