Обстріляне Межигір'я стало прихистком для біженців (ФОТО)

Російські окупанти скинули на територію касетні бомби

У Київській області резиденція колишнього президента-втікача Віктора Януковича у Межигір'ї стала прихистком для біженців. У перші дні війни з Росією на територію окупанти скинули дві касетних бомби, пише "Слідство. Інфо", передають "Коментарі".

Під час бойових дій у Межигір’ї приймають мешканців з обстріляних населених пунктів. У місцевих підвалах переховуються люди із сіл поруч та із тих місць, де вже йдуть бої з російськими окупантами.

У перші дні війни окупанти бомбардували Межигір’я, зокрема зник мобільний зв’язок через руйнування головної вишки. Обладнання вишки потрощене, зв’язок на території погано, але працює. У будівлях навколо — вибиті вікна.

Осколками снарядів другої касетної бомби вбило двох лебедів у парку, тут посічений газон. Межигірʼя в також зазнало авіаудару в перший день війни з Росією. Ракета потрапила в район ангару, почалася пожежа. Вогонь загасили власними силами.

У кінологічному центрі Межигір’я зараз перебувають коти, собаки та єнот Роккі. З собаками працюють, щоб вони не боялися вибухів, а от єнот переживає. Працівники побоюються, що тваринам може забракнути корму. Крім того, сюди прибилась кицька. Нещодавно вона народила трьох кошенят, яких назвали Байрактар, Джавелін та NLAW.

Окрім того, 10 березня у Броварському районі Київської області російські окупанти обстріляли село Гоголів, розташоване поблизу Броварів. В населеному пункті зруйновані приватні житлові будинки, поранена дитина.

Також російські окупанти розбомбили єдиний в Україні виробничий комплекс компанії "Кока-Кола" (Coca-Cola), який розташований біля селища Велика Димерка. 

У Броварському районі тривають бойові дії. Збройні Сили України нищать колони ворожої техніки неподалік Броварів. З помсти за понесені великі втрати у середу, 9 березня, з реактивних систем залпового вогню "Град" російські окупанти обстріляли селище Калинівка, що під Києвом. Бойову техніку ворог підступно ховає серед житлових будинків. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварському районі Київської області українські військові знищили колону російських окупантів з реактивної системи залпового вогню "Град". Вцілілі втікачі розбіглися по найближчим селищам.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів

Читайте також, що під Броварами помітили колону білоруських військ. Бойова техніка армії Білорусі має позначку "О".

Читайте также