Під Броварами окупанти мінують місцевість і цивільні об’єкти

Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ

Поблизу Броварів ворожі війська укріплюють свої позиції та мінують територію. Про оперативну ситуацію на фронті повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, передають "Коментарі".

"На Броварському напрямку окупанти продовжують інженерні роботи, мінують місцевість і цивільні об’єкти. Ворог продовжує утримувати блокпости на шляхах логістичного забезпечення в районах населених пунктів Новий Биків, Лосинівка. Велика Дорога, Монастирище, Берестовець, Прохори, Талалаївка, Макіївка", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Збройні Сили України стримують наступ російських окупантів в напрямку Києва. Основні зусилля українських військових зосереджені на прикритті державного кордону та стримуванні наступу противника у районі населеного пункту Малин. ЗСУ також тримає оборону Чернігова та стримує просування противника у напрямку столиці.

Вночі російські окупанти розбомбили автомобільний міст через Десну, який поєднував Чернігів та Київ. Голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус заявив, що це не заважатиме постачанню гуманітарної допомоги до Чернігова, а міст обов’язково відбудуть після перемоги над ворогом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області ЗСУ завдають удари по угрупованнях військ ворога та покращили свої позиції на кількох напрямках — в Ірпіні, Макарові та селі Мощун. Українські військові зміцнюють блокпости, зводять нові фортифікації, також триває боротьба з диверсантами.

Нагадаємо, російські окупанти намагаються захопити Київ з Чорнобильського, Бучанського та Броварського напрямків. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що російські війська продовжують перегрупування для відновлення наступу на Бровари



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися