На поминальні дні у Гостомелі кладовища будуть закриті

У військовій адміністрації попередили мешканців про небезпеку

У Гостомелі на поминальні дні заборонено відвідувати кладовища. Про це попередив керівник Гостомельської селищної військової адміністрації Тарас Думенко, передають "Коментарі".

Усі кладовища у Гостомелі будуть закриті через мінну небезпеку. Таке рішення ухвалили представники місцевої влади та військової адміністрації. Місцевих мешканців закликали зачекати з відвідуванням кладовищ, поки це не стане безпечно, а вшанувати пам'ять померлих родичів вдома.

Тим часом у Києві триває розмінування на територіях Південного, Північного та інших міських кладовищ і колумбарію. Лише після обстеження саперами та знешкодження вибухонебезпечних предметів можна буде провести благоустрій територій поховань. В мерії столиці вкотре закликали киян утриматись від відвідування кладовищ на поминальні дні.

Водночас, мешканців Броварської громади попередили, що під час поминальних днів буде закрито в’їзд автотранспорту на територію міських та сільських кладовищ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Васильківської міської територіальної громади у поминальні дні заборонили відвідування кладовищ.

Читайте також, чому з поверненням до Києва не треба поспішати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися