На кладовищах у Києві триває розмінування: подробиці

В мерії столиці звернулись до киян з попередженням

Столична влада закликала киян утриматись від відвідування кладовищ на період дії воєнного стану, зокрема, під час поминальних днів. Про це йдеться у розпорядженні Київського міського голови Віталія Кличка № 205, передають "Коментарі".

За даними мерії, наразі у Києві триває розмінування на територіях Південного, Північного та інших міських кладовищ і колумбарію. Лише після обстеження кладовищ саперами та знешкодження вибухонебезпечних предметів можна буде провести благоустрій територій поховань, наголосили у Київській міській державній адміністрації (КМДА).

Вжити заходи для запобігання надзвичайної ситуації на кладовищах мер Києва доручив Департаменту муніципальної безпеки КМДА. Окрім цвинтарів, розмінування проводять на околицях Києва та в Київській області. Зокрема, зараз у Пущі-Водиці триває розмінування та готують до відкриття психоневрологічний інтернат. Як на околицях Києва ліквідовують наслідки "руського миру" та як виглядає Пуща-Водиця зараз можна подивитись на фото.

Влада Києва черговий раз нагадала киянам про заборону відвідувати ліси, лісопаркові зони та інші місця відпочинку на природі. Мер столиці Віталій Кличко назвав найнебезпечніші зелені зони у Києві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу Макарова дві бригади енергетиків підірвалися на мінах, є загиблі та постраждалі. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, чому з поверненням до Києва не треба поспішати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися