Комендантську годину у Києві та області скоротили

Зміни набули чинності 15 травня, що ще зміниться з 16 травня

У Києві та Київській області змінився час комендантської години. Про це днями попереджав мер столиці Віталій Кличко та обласна влада, передають "Коментарі".

У Києві та області, відсьогодні, 15 травня, комендантська година розпочинатиметься на годину пізніше. Обмеження триватимуть з 23:00 до 5:00.

З понеділка, 16 травня, громадський транспорт столиці працюватиме довше, але вже не безкоштовно. Влада Києва ухвалила рішення повернути оплату за проїзд у метро та наземному транспорті. Про нові правила проїзду в метро та новий графік вже попередили пасажирів у Київському метрополітені.

Окрім того, з 16 травня, на дорогах Києва та області відновлять автоматичну фіксацію порушень Правил дорожнього руху. У Патрульній поліції попередили водіїв та оприлюднили перелік адрес розташування відеокамер.

Дістатися з Троєщини до зупинки кільцевої міської електрички швидкісним трамваєм й у зворотному напрямку з 16 травня буде зручніше. На маршрут швидкісного трамваю додали ще п’ять одиниць транспорту. Це дозволить пасажирам скоротити час пересадки з трамваю на електричку та навпаки з пів години до 12 хвилин. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Пущі-Водиці почали відновлювати трамвайну колію, що була пошкоджена внаслідок обстрілів російських окупантів. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, між Києвом та Полтавою відновили транспортне сполучення міжнародною трасою. Як виглядає одна з найважливіших магістралей в Україні можна подивитись на відео.

Читайте також, що у Києві кільцева електричка отримала зручнішу зупинку на станції Дарниця.

Дивіться відео, як відновили залізничне сполучення між столицею та Ірпенем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися