В одному з населених пунктів Київщини анонсували відключення газу

Мешканців Київської області попередили про відключення газу

У Білій Церкві 27 червня проводитимуть ремонтні роботи, у зв'язку з якими буде тимчасово припинене постачання газу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Білоцерківської міської ради.

“27 червня з 8:00 до 17:00, у зв'язку з плановими роботами з реконструкції газопостачання в житловому будинку за адресою: м. Біла Церква, вул. Шолом Алейхема, 42, буде припинено подачу газу у багатоповерховий житловий будинок”, - йдеться у повідомленні. 

Без послуги з постачання газу тимчасово залишаться 44 квартири.

У Київській філії “Газмережі” звернулися до споживачів з проханням: перекрити крани на опусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу.

Після виконання планових робіт поетапно, згідно з правилами безпеки систем газопостачання, буде проводитися пуск газу.

Нагадаємо, що у Київській філії “Газмережі” розповіли про ситуації, які трапляються з колишніми власниками квартир. “Вже рік, як я продала свою квартиру, а мені прийшов борг. Що робити?” - звернулася клієнтка у наш Direct. Розібралися швидко - особовий рахунок не було переоформлено на нового власника”, - йдеться у повідомленні.

Як діяти у такі ситуації, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві проводять масштабні роботи, які вплинуть на розмір комунальних платежів. У столиці спеціалісти перевіряють важливе обладнання, яке дозволяє мешканцям багатоквартирних будинків зменшити розмір платіжок за централізоване опалення.

Скільки лічильників тепла планують відремонтувати та хто сплачує за послугу з ремонту, читайте за посиланням.


Читайте также