На Троєщині готують до відкриття сімейну амбулаторію (ФОТО)

Як виглядає медичний заклад

У Деснянському районі Києва завершують будівництво нової амбулаторії сімейної медицини. Про це повідомили у Деснянській районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Новий медичний заклад готують до відкриття у житловому масиві Вигурівщина-Троєщина. Амбулаторія загальної практики відкриється на вулиці Закревського, 101-А. Приміщення лікарні розташоване на першому поверсі житлового будинку. Амбулаторія розрахована на 75 відвідувачів за зміну. У медичному закладі у дві зміни пацієнтів прийматимуть чотири сімейних лікаря та два педіатра.

За словами голови Деснянської райдержадміністрації Дмитра Ратнікова, амбулаторію обладнають сучасними електрокардіографом, отоофтальмоскопом, апаратом для вимірювання глюкози та холестерину, спірометром та іншим необхідним медичним устаткуванням.

Окрім первинної медичної допомоги, в амбулаторії проводитимуться лабораторні та інструментальні дослідження та профілактичні щеплення. Точну дату відкриття нового закладу сімейної медицини поки що не повідомляють.

Окрім того, у Дарницькому районі Києва невдовзі відкриється оновлена амбулаторія сімейної медицини. Медичний заклад розташований на Позняках на вулиці Здолбунівська, 7. Відкриття амбулаторії сімейної медицини заплановано на 26 листопада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зробити щеплення від коронавірусу можна в одному з торгових центрів Дарниці. У Дарницькому районі столиці відкрили пункт вакцинації від коронавірусу на території торгового центру "Ашан", розташованому на вулиці Здолбунівська, 17. 

Нагадаємо, в Обухові у рамках національної програми "Велике будівництво" капітально відремонтували приймальне відділення центральної районної лікарні. Цього року на модернізацію п’яти приймальних відділень опорних лікарень у Київської області спрямували понад 38 мільйонів гривень. У центральній районній лікарні Обухова не тільки відремонтували приміщення, а й встановили сучасне медичне обладнання, зокрема новий томограф.

У Миронівці триває будівництво спортивно-оздоровчого комплексу. А у Броварах тривають роботи з реконструкції нового відділення клінічної лікарні. На роботи з реконструкції з бюджету Київської області передбачили понад 26 мільйонів гривень. 

Дивіться також, як у Переяславі відремонтували центральну лікарню.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися