У столиці значно зросла захворюваність на грип і ГРВІ

Оприлюднені нові дані за тиждень

У Києві за ще один тиждень нового року зафіксовано зростання рівня захворюваності на грип і гострі респіраторні вірусні захворювання (ГРВІ), зокрема, на коронавірус. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на повідомлення державної установи "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ".

За минулий тиждень у Києві зафіксували понад 16,8 тисячі хворих на грип і гострі респіраторні вірусні захворювання, зокрема, й на COVID-19. За сім днів показник рівня захворюваності на ГРВІ та грип зріс на майже 42%. Зростання захворюваності фіксують як серед дорослих, так і серед дітей.

За тиждень у столиці захворіли майже 6,6 тисячі дітей. Це на 34,8% більше, ніж за минулі сім днів. Дорослих у Києві захворіло понад 10 тисяч. Це на майже 46,7% більше, ніж за попередній тиждень. Рівень захворюваності на грип і ГРВІ у Києві зараз нижчий епідемічного порогу на 28,6%. До столичних лікарень за тиждень госпіталізовано 560 пацієнтів, серед них 145 дітей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко вдруге захворів на коронавірус

Нагадаємо, у Києві ситуація з захворюваністю на коронавірус після новорічних свят не прогнозована, але свята дозволили медикам трохи перепочити, зазначив радник мера Києва Віталія Кличка з медичних питань Віктор Яцик. А лікар-імунолог Олег Назар розповів, що головною небезпекою мутації коронавірусу є те, що нові штами бистріше розповсюджуються.

Читайте також, що на Київщині стався спалах ротавірусної інфекції серед дітей



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виктория

25 січня 2022, 09:26

Комплекс трав для иммунитета здесь https://dnsp.com.ua/g22668957-kak-povysit-immunitet

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися