У Києві розпочнуть реконструкцію Олександрівської лікарні

Що планують зробити у медичному закладі під час ремонту

У Києві готуються до реконструкції будівель комунальної Олександрівської клінічної лікарні, до якої залучать інвестора. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на рішення депутатів Київської міської ради.

Влада столиці вирішила провести реконструкцію Олександрівської клінічної лікарні, що у Печерському районі Києва, з будівництвом паркінгу на вулиці Шовковичній, 39/1. Для цього медичному закладу надали дозвіл на залучення інвестора.

В мерії Києва зазначили, що відповідно до Генерального плану столиці, територія об’єкта на вулиці Шовковичній, 39/1 знаходиться у межах Центрального історичного ареалу та за функціональним призначенням віднесена до території громадської забудови. Орієнтовна площа під інвестиційний проєкт з будівництвом паркінгу становить пів гектара. Інвестора для реконструкції будівель комунальної Олександрівської клінічної лікарні оберуть під час конкурсу.

Окрім того, у Солом’янському районі Києва проведуть масштабну реконструкцію Київської міської клінічної лікарні №6 з добудовою нового медзакладу. На реконструкцію будівлі Київської міської клінічної лікарні №6 з розміщенням лікарні швидкої медичної допомоги "Правобережна" оголосили тендер.

Нагадаємо, у Центральній районній лікарні Борисполя цього року почнуть будувати пологове та лікувальне відділення. Окрім того, тут облаштують вертолітний майданчик. Будівельні роботи розпочнуть навесні. Медичний заклад розташований поблизу міжнародного аеропорту "Бориспіль". Вартість будівництва складає майже 139 мільйонів гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за два роки у Київській обласній клінічній лікарні планують провести повну реконструкцію, зокрема побудувати вертолітний майданчик для аеромедичної евакуації. Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації також провів тендер на розробку проєктної документації для реконструкції дитячої лікарні у Боярці. Переможця вже оголосили. За розробку проєкту реконструкції підряднику готові сплатити понад 14 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися