На Оболоні одна з шкіл гостро потребує ремонту (ФОТО)

Як виглядає столичний навчальний заклад зараз

В Оболонському районі Києва школа №232 потребує ремонту, а територія поруч з навчальним закладом небезпечна для дітей. Про це розповів депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

За його словами, про проблеми школи №232, яка знаходиться на вулиці Йорданській, 4-Г, пожалілися батьки учнів. Навчальний заклад проінспектували та з’ясували, що у школі за сорок років жодного разу не робили капітальний ремонт.

У школі потрібно провести реставрацію фасаду, замінити опалення та вікна, повідомив депутат Київради Владислав Трубіцин. Окрім того, ремонту потребує шкільний стадіон, а вуличні тренажери вийшли з ладу. Проте це не єдині проблеми у цьому навчальному закладі.

Батьки занепокоєні безпекою дітей через те, що поблизу школи на озерах живуть представники ромської національності. Вони повідомили, що тут була навіть спроба викрадення дитини.

Директор школи намагається зробити все, що в її силах, щоб учням було комфортно, наголосив Трубіцин. Він розповів, що навчальний заклад має сім інклюзивних класів, тут працюють цікаві гуртки та баскетбольний клуб. Депутат пообіцяв, що столична влада шукатиме гроші, щоб оновити школу №232 на Оболоні. Трубіцин також оприлюднив світлини, як виглядає цей навчальний заклад зараз.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва прибрали стихійне звалище сміття поруч з навчальним закладом. Стихійне звалище було поблизу території школи №8 на вулиці Вишгородській. 

Нагадаємо, у мікрорайоні Бортничі у Дарницькому районі Києва не вистачає місць для дітей дошкільного віку у закладах освіти, тому тут планують відкрити новий дитячий садок. У Дніпровському районі столиці розширять мережу закладів дошкільної освіти, коли після капітального ремонту відкриється дитячий садочок №454.

Окрім того, у Броварах будують нову школу, розраховану на тисячу учнів. Новий освітній заклад розташований на вулиці Симона Петлюри.

Читайте також, як отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися