У Київській області та столиці стартує реєстрація на пробне ЗНО

Що потрібно знати учасникам

В усіх регіонах України, зокрема у Київській області та Києві, відсьогодні, 5 січня, розпочалася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО). Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського центру оцінювання якості освіти.

Реєстрація для участі в пробному ЗНО цього року триватиме з 5 по 22 січня на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Для Києва, Київської, Чернігівської та Черкаської областей — це Київський регіональний центр оцінювання якості освіти.

У 2022 році пробне ЗНО відбудеться:

— 19 березня з української мови, української мови і літератури (оголошення результатів 25 березня);

— 26 березня з історії України, з математики, з хімії, географії, з математики (завдання рівня стандарту), біології, фізики, з англійської, німецької, іспанської та французької мов (оголошення результатів 1 квітня).

У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") розпочали підготовчі роботи з реалізації створення Президентського університету. За планами, виш має запрацювати у столиці у 2023 році. Навчальний заклад стане частиною великого освітнього кластера з Концепції розвитку "ВДНГ" на найближчі сорок років.

Нагадаємо, незабаром у Києві з’явиться університет світового рівня — "Амерікан Юніверсіті Київ" у партнерстві з Університетом штату Арізона. Вищий навчальний заклад Амерікан Юніверсіті Київ вже підписав договір оренди будівлі Річкового вокзалу у столиці. Договір оренди підписали на десять років.

Читайте також, як у Києві та області реорганізували два державних університети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися