В Олімпійському центрі у Києві триває масштабне будівництво (ВІДЕО)

Роботи ведуться одразу на кількох об’єктах спортивного комплексу

У Києві на території держпідприємства "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" тривають масштабні будівельні та ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію національної програми "Велике будівництво".

На території Олімпійського спортивного центру "Конча-Заспа" триває реконструкція комплексного ігрового залу. Новий корпус спортивної споруди майже завершено. На об’єкті працюють будівельники та важка техніка.

почали будувати готель для спортсменів. У готелі будуть комфортні та люксові номери. Загальна вартість робіт з реконструкції будівель та будівництва нових споруд складає понад 255 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у Бучі на День Незалежності України відкрили Академію спорту. Сучасний спортивний комплекс обладнали усім необхідним як для тренувань, так і для змагань. Він будувався з дотриманням норм інклюзивності. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року.

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва добудували та відкрили урбан-парк.

Читайте также