На кількох вулицях Києва проклали новий асфальт (ФОТО)

Де завершили ремонт, а де ще тривають дорожні роботи в столиці

У Києві під час капітального ремонту доріг вже проклали нове дорожнє покриття на трьох вулицях. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, протягом вихідних на всіх вулицях, де тривають капітальний ремонт і реконструкція, відбувались активні дорожні роботи. Працівники комунальної корпорації "Київавтодор" облаштували верхній шар покриття на частині вулиця Гетьмана Павла Скоропадського (до перейменування — Льва Толстого).

Новий асфальтобетон з’явився на ділянці від вулиці Жилянської до вулиці Митрополита Василя Липківського. Також новий асфальт облаштували на вулиці Бориса Лятошинського. Роботи на цій вулиці виконують у рамках капітального ремонту Кільцевої дороги. Ремонт триває на ділянці від Одеської площі до вулиці Територіальної оборони.

Ремонт нижнього шару покриття виконували і на Повітрофлотському проспекті у Києві. Зараз дорожні роботи тривають на ділянці від вулиці Сім’ї Іздиковських до вулиці Смілянської. Окрім того, продовжують капітальний ремонт проспекту Володимира Івасюка, вулиць Татарської та Юрія Шумського. Реконструкцію проводять на вулицях Ентузіастів і Трускавецькій.

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Окрім того, в центрі Києва поблизу станції метро “Дніпро” відремонтують естакаду.

Читайте також, де у Києві обмежили рух транспорту через ремонт доріг.

Читайте также