На трасі "Київ – Знам’янка" завершують ремонт (ФОТО)

В "Укравтодорі" розповіли, як тривають роботи

На трасі "Київ – Знам’янка" у Черкаській області завершують ремонтні роботи. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

На трасі "Київ – Знам’янка" ремонтні роботи від міста Сміла до межі Київської області вийшли на фінальну стадію. Дорожники вже завершили влаштування останнього шару асфальтобетонного покриття у селі Орловець. Зараз на цій ділянці укріплюють узбіччя. Після цього на дорогу нанесуть розмітку, встановлять дорожні знаки та освітлення пішохідних переходів.

В "Укравтодорі" повідомили, що зараз на трасі "Київ – Знам’янка" укладають асфальт від села Ситники і до в’їзду у місто Корсунь-Шевченківський. Потім ремонтні роботи продовжать до межі з Київською областю. Загалом у Черкаській області від міста Сміла до межі Київської області планують відновити 75 кілометрів траси "Київ – Знам’янка".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі "Київ – Одеса" обмежили рух транспорту через будівництво транспортної розв’язки. Поблизу села Віта-Поштова починають зводити новий інфраструктурний об’єкт. Він забезпечить розподіл транспортних потоків на ділянці дороги з високою інтенсивністю руху. Через будівельні роботи з 7 вересня до 25 жовтня на трасі буде перекрито дорогу у напрямку Києва. 

Нагадаємо, на трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" біля селища Стоянка тривають будівельні роботи на транспортній розв'язці. Нова транспортна розв’язка суттєво покращить ситуацію з безпекою, розвантажить транспортні вузли та прискорить маршрути поблизу столиці.

Окрім того, триває будівництво транспортної розв’язки на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". Тут вже частково завершили асфальтування. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. 

Читайте также