На трасі "Київ – Знам’янка" завершують ремонт (ФОТО)

В "Укравтодорі" розповіли, як тривають роботи

На трасі "Київ – Знам’янка" у Черкаській області завершують ремонтні роботи. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

На трасі "Київ – Знам’янка" ремонтні роботи від міста Сміла до межі Київської області вийшли на фінальну стадію. Дорожники вже завершили влаштування останнього шару асфальтобетонного покриття у селі Орловець. Зараз на цій ділянці укріплюють узбіччя. Після цього на дорогу нанесуть розмітку, встановлять дорожні знаки та освітлення пішохідних переходів.

В "Укравтодорі" повідомили, що зараз на трасі "Київ – Знам’янка" укладають асфальт від села Ситники і до в’їзду у місто Корсунь-Шевченківський. Потім ремонтні роботи продовжать до межі з Київською областю. Загалом у Черкаській області від міста Сміла до межі Київської області планують відновити 75 кілометрів траси "Київ – Знам’янка".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі "Київ – Одеса" обмежили рух транспорту через будівництво транспортної розв’язки. Поблизу села Віта-Поштова починають зводити новий інфраструктурний об’єкт. Він забезпечить розподіл транспортних потоків на ділянці дороги з високою інтенсивністю руху. Через будівельні роботи з 7 вересня до 25 жовтня на трасі буде перекрито дорогу у напрямку Києва. 

Нагадаємо, на трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" біля селища Стоянка тривають будівельні роботи на транспортній розв'язці. Нова транспортна розв’язка суттєво покращить ситуацію з безпекою, розвантажить транспортні вузли та прискорить маршрути поблизу столиці.

Окрім того, триває будівництво транспортної розв’язки на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". Тут вже частково завершили асфальтування. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися