На Київщині виявили нелегальний автозаправний бізнес (ФОТО)

Підпільну автозаправну станцію виявили працівники кримінальної поліції

Правоохоронці Київщини задокументували підпільну автозаправну станцію в Білій Церкві. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Нелегальний бізнес виявили працівники кримінальної поліції. Під час проведення обшуку на АЗС, правоохоронці виявили та вилучили 2 металеві ємності з пальним, устаткування для його розливу, документи, а також реалізовані від незаконного промислу грошові кошти.  

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. Вживаються заходи для притягнення до відповідальності осіб, причетних до функціонування нелегальної автозаправки.

Тримав у гаражі та змушував працювати безоплатно: на Київщині виявили "рабовласника". Повідомляється, що 50-річний власник СТО у Броварах протягом тривалого часу утримував 37-річного чоловіка в гаражі. Потерпілий утримувався в непридатних для життя умовах.

"Рабовласник" забрав у нього телефон та паспорт. Шляхом погроз фігурант змусив потерпілого переписати на нього будинок, у якому останній мешкав раніше. Встановлено, що декілька років тому зловмисник незаконно втягнув потерпілого у боргову кабалу та змушував його безоплатно працювати.

З нарколабораторії у Києві вилучено "товару" на 25 мільйонів гривень. Правоохоронці столичного метрополітену ліквідували нарколабораторію з "товаром" на 25 мільйонів гривень. Поліцейські зупинили пасажира метро для перевірки, у ході якої виявили наркотик – мефедрон.

Провівши невідкладний обшук за місцем мешкання фігуранта, слідчі виявили у помешканні "домашню" лабораторію з виготовлення наркотичного засобу та майже 30 кілограмів вже готової до збуту речовини.

Киянин ошукав волонтерів на 100 000 гривень: шахрайська схема. Київські слідчі оголосили про підозру 20-річному мешканцю столиці, який ошукував волонтерів на продажі військової амуніції.

Зловмисник отримував замовлення на закупівлю шоломів, бронежилетів та іншого спорядження. Після отримання коштів своїх зобов’язань він не виконував. Слідчими задокументовано 4 злочинні епізоди із сумою збитків на понад 100 000 гривень.

Читайте также