Під Києвом від удару струмом на поїзді загинула дитина (ФОТО)

Що відомо про трагедію

Під Києвом небезпечні підліткові розваги призвели до смерті дитини. Про трагедію розповіли рятувальники та начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, трагедія сталася в Бучанському районі Київської області. У Вишневому загинув від ураження струмом 13-річний підліток. Це сталося поблизу залізничного вокзалу.

"Двоє хлопців залізли на вантажні вагони. Внаслідок ураження струмом високовольтної лінії один із них загинув на місці. Другого забрала швидка, наразі його життю нічого не загрожує", — розповів Нєбитов.

В Державній службі з надзвичайних ситуацій України додали, що нещасний випадок стався в суботу, 11 березня. На залізничному вокзалі на даху товарного потяга закритого типу, який знаходився на додатковій колії, двох підлітків уразило електричним струмом. Один з хлопців загинув на місці, а його товариш отримав опіки обличчя першого ступеня та гострий шок. Тіло загиблого підлітка з даху потяга довелося знімати рятувальникам. Як розповіли працівники залізниці, хлопці намагалися зробити фото на вагонах. 

Нагадаємо, у Печерському районі Києва прогримів вибух та сталася пожежа в гуртожитку на вулиці Предславинській, 34. По прибуттю рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в одній із квартир на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа супроводжувалась сильним задимленням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Читайте також, що у Києві прогримів вибух газу і сталася масштабна пожежа.

Читайте также