На трасі Бориспіль-Запоріжжя сталася ДТП з постраждалими (ФОТО)

Стали відомі подробиці аварії з постраждалими

На автомобільній трасі Бориспіль — Запоріжжя сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Головне управління Національної поліції України у Київській області.

За даними відомства, ДТП сталася на 38 кілометрі автодороги Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя у Бориспільському районі Київської області. Водійка легкового автомобілю зіткнулася із зустрічним авто, з'їхала на узбіччя та врізалася в дерево.

"На 38 кілометрі автодороги Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя кермувальниця Volkswagen намагалася здійснити маневр обгону та зіткнулася із зустрічним позашляховиком Volkswagen, надалі з'їхала на узбіччя на врізалася у дерево", — йдеться в повідомленні Національної поліції України у Київській області.

Внаслідок ДТП 35-річну водійку легковика та 51-річну пасажирку доставлено до лікарні. У Національній поліції України у Київській області оприлюднили фото з місця аварії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області внаслідок ДТП є загиблі й травмовані. Смертельна аварія через негоду трапилась у місті Кагарлик. Біля АЗС “Укрнафта” зіткнулися два автомобілі. Внаслідок ДТП двоє людей загинуло, і ще дві людини отримали травми. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва сталася смертельна ДТП на Бориспільському шосе. Тут зіткнулися легковий автомобіль Renault Logan та вантажівка. Внаслідок аварії водій легковика загинув. Його тіло рятувальникам довелося деблокували за допомогою спеціального інструменту. Також у середині понівеченого автомобілю знаходилася жінка та двоє дітей, яких передали медикам.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також, як на трасі Київ — Ковель сталася ДТП з вантажівкою, легковиком та автобусом.

Читайте также