Під Києвом у ДТП загинули чоловік та дитина (ФОТО)

Поліція встановлює обставини смертельної аварії

У Київській області у ДТП загинули 60-річний чоловік та десятирічна дитина. Про це повідомляє поліція регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, смертельна ДТП сталася під Києвом 30 липня. Автомобіль Opel на виїзді з села Демидів у напрямку селища Димер збив двох пішоходів поблизу зупинки громадського транспорту. Потім автомобіль відкинуло на зустрічну смугу руху. Там іномарка зіткнулася з вантажним автомобілем. Внаслідок ДТП загинули 10 річний хлопець та 60-річний чоловік. Обидві жертви аварії мешкали у селі Катюжанка.

Обставини ДТП з’ясовують слідчі Головного управління Нацполіції в Київській області. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, під Києвом бориспільські патрульні затримали водія вантажівки, який може бути причетний до ДТП із загиблим. На узбіччі автомобільної дороги "Київ — Харків" патрульні знайшли тіло загиблого чоловіка. Навколо померлого інспектори поліції помітили уламки від вантажного транспорту. З місця ДТП водій поїхав. Водія, який може бути причетний до смертельної ДТП, затримали. Правоохоронці зупинили вантажівку Volvo, за кермом якого був 55-річний чоловік. Транспорт мав ознаки, характерні для ДТП.

Ще одна аварія сталася на трасі "Київ — Чернігів" зіткнулися пасажирська маршрутка та вантажний автомобіль. За даними правоохоронців, ДТП з постраждалими сталася на 54 кілометрі автодороги "Київ — Чернігів" 30 липня. У селі Семиполки зіткнулися пасажирський мікроавтобус і фура. У поліції зазначили, що є потерпілі, проте скільки людей постраждали у ДТП, не уточнили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Полтавській області сталася аварія за участю поїзда та вантажного трейлера. Через це поїзди прямували до Києва з затримкою. ДТП сталася сьогодні, 30 липня, близько третьої ночі. На регульованому переїзді біля станції Решетилівка зіткнулися потяг і вантажний автомобіль. В аварії постраждала чергова по залізничному переїзду. Окрім того, після зіткнення вантажного потягу та вантажного автомобіля "MAN", який перевозив комбайн, виникла пожежа. Загорівся комбайн та один із вагонів поїзду. 

Читайте также