На трасі "Київ — Харків" автівка влетіла у відбійник (ФОТО)

ДТП сталася під Борисполем

На трасі "Київ — Харків" легковий автомобіль влетів у відбійник. Про дорожньо-транспортну пригоду розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія сталася вранці в межах села Іванків. За кермом автомобіля Skoda перебував 31-річний чоловік. Він не впорався з керуванням та врізався у колесовідбійник. На місці аварії працювали слідчі та медики. Постраждалого водія з тілесними ушкодженнями госпіталізували до хірургічного відділення Бориспільської лікарні. Обставини ДТП з’ясовують.

Окрім того, у Борисполі п’яний водій врізався в службовий автомобіль патрульних. За кермом автомобіля Volkswagen Passat був 37-річний мешканець Києва. Він виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося лобове зіткнення із службовим автомобілем Патрульної поліції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися