Кияни поскаржились на роботу метро: чим невдоволені пасажири

Скарги зареєстрували у петиції до влади столиці

Владу Києва закликали змінити керівництво Київського метрополітену через дискомфорт у пересуванні пасажирів метро. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

Автор петиції №11166 Вадим Шеремет вимагає змінити керівництво Київського метрополітену "на працьовите, ефективне та відповідальне".

"Пропонується замінити керівництво більш ефективним та відповідальним кадровим складом осіб, які працюватимуть, вирішуючи поточні проблеми та покращуючи якість перевезення у Київському метро", — наголосив Шеремет.

Автор петиції навів нагальні проблеми, які хвилюють пасажирів столичної підземки та потребують негайного вирішення:

·       відкриття другого переходу з червоної гілки "Хрещатик" — "Майдан Незалежності" для пересадки між гілками;

·      швидкий ремонт ескалатору на переході між станціями метро "Театральна" — "Золоті ворота", який планують робити до 25 листопада, не враховуючи, що наразі це єдиний перехід з червоної гілки і тривалий ремонт приведе до скупчення людей на переходах;

·    заміна старих ескалаторів новими (поточні ескалатори ремонтуються кожного року і, як видно, ламаються також, оскільки термін їх використання міг вже давно скінчитись);

·        заміна освітлення, встановлення нових лавок на всіх станціях метро, де їх бракує або практично немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко розглянув петицію щодо перевірок маршруток у столиці через скарги на їхній жахливий стан. Офіційна відповідь Київського міського голови оприлюднена на сайті мерії — чи підтримав мер столиці петицію та що відповів Кличко.

Нагадаємо, столичній владі скаржаться у петиціях, що на в’їзді до Києва щодня утворюються величезні затори та водії змушені витрачати багато часу та пального марно через неналежну організацію роботи блокпостів. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що Кличка закликали заборонити прокат самокатів у Києві. 

Читайте также